tisdag 7 januari 2014

God fortsättning på det nya året!

Julen har som vanligt passerat i en väldig fart. I år tycker jag inte att julstämningen riktigt infann sig men det har nog att göra med att vi inte fått någon snö. Rena höstvädret har det varit, mörkt och otroligt blåsigt och regnigt. Lite snö vill jag gärna ha när det är vinter om inte för barnens skull så de kan gå ut och åka pulka och annat bus som hör vintern till. Nu känns det som att vi mest suttit inne och degat ;)

Bloggandet går det inte så bra med just nu och det är nog för att jag tycker att jag inte får till någon bra smidig rutin på inläggen. Jag vill gärna göra ramar och lägga till text på mina bilder som jag lägger upp och tycker då att det är lite komplicerat att först skicka över bilderna från mobilen till datorn för att där redigera dessa och sedan lägga upp dem på bloggen. Har någon något tips att komma med får ni gärna dela med er. Jobbet har ju också tagit en del av min tid så jag tillbringar inte så mycket tid vid datorn när jag kommer hem längre som jag gjorde tidigare, vilket säger sig självt... så vi får se hur jag ska göra framöver.

2013 var för mig ett mycket bra år tycker jag. Jag kunde stoltsera med att ha tagit en universitetsexamen och fick därmed titeln personalvetare. Vi har alla fått vara friska och krya och kunna njuta av vår tillvaro vilket inte är alla förunnat. Jag fick i slutet på året också ett nytt jobb vilket jag är mycket glad över. Nu går vi in i 2014 och jag hoppas att det också blir ett glädjens år och ser fram emot vad som komma skall.

Ha det gott alla därute så får vi se när vi hörs igen. Kramizzz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar