onsdag 11 september 2013

Piroger

Jag är väldigt förtjust i piroger men tyvärr så blir det inte så ofta som jag gör det. Jag tycker att det är lite omständigt. Nu har vi sagt här hemma att vi måste bli bättre på att göra storkok när vi gör mat så det blir över och man kan frysa in en del. Då blir det genast mycket lättare att göra piroger också för om man har lite köttfärssås eller annat plock i frysen så är det ju bara att ta upp, istället för att göra allt från scratch. Piroger är också bra att ha i frysen och ta med om man ska ut på picknick till exempel. Vi ska ta med våra till Karlstad på lördag då vår äldsta dotter ska springa kalvruset och hon behöver säkert fylla på med lite extra energi för att orka runt. Den här gången gjorde jag några med köttfärs och några med skinka, crème fraiche och ost. Nästan som en liten mini calzone.



De blev inte världens vackraste precis men det är inte så noga.... bara de är goda :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar